muvelodesihaz… lehetne ez is a jelmondatunk, hisz legnagyobb örömünkre közel kétszáz új irodalmi művel bővült könyvtárunk állománya. Január elején a székesfehérvári Vörösmarty Mihály Könyvtár munkatársai jártak nálunk, és a tavalyi évben – olvasóink ajánlásával – vásárolt köteteket bevételezték, így azok már készen állnak, hogy kézről-kézre járva olvassák őket. Számtalan újdonság és bestseller van köztük valamennyi műfajból. Nálunk mindenki megtalálja a maga számára leginkább tetsző olvasmányt, legyen az történelmi vagy életrajzi mű, humoros, esetleg romantikus regény, gyermek- és ifjúsági könyv vagy akár krimi. Ezen kívül folyóirat kínálatunk is megújult: a történelmi kiadványoktól a gasztronómiai és barkácsújságokon át a női- és divatmagazinokig számos újdonság várja majd a hozzánk betérőket.

A jelenlegi járvány helyzetben könyvtárunk nyitva tartása szünetel ugyan, de mi nem szívesen hagyjuk önöket olvasmány nélkül. Facebook oldalunkra feltöltöttük új könyveink fotóit, és az ott leírt szabályok betartásával lefoglalhatják a kiválasztott művet, amit aztán egy időpont egyeztetés után házhoz is viszünk (facebook.com/lovasberenyimuvhaz). Azok se keseredjenek el, akik nem tudnak követni bennünket az interneten. Keressenek minket telefonon (/22/456-019, +36/20/483-8913) vagy személyesen a művelődési házban. Be ugyan nem jöhetnek, de ablakon, vagy ajtón keresztül továbbra is igénybe vehetik könyvtárunk szolgáltatásait.

Nincs is jobb időtöltés a hideg téli estéken, mint egy bögre forró teával és egy könyvvel bekucorodni kényelmes fotelünkbe, vagy egy meleg vízzel teli fürdőkádban lazítani, s közben kedvenc szerzőnk legújabb alkotását olvasni.


Horváthné Borostyán Tímea

Következő lapzárta időpontja:

2021.
március 24.

egyszazalek

 

termofold

 

gecs

 

 

 

 

  hazi            human