A lovasberényi gyülekezet sem volt tétlen a májusi nyitás óta. Az édesanyák és nagymamák köszöntése után most az egészségügyi dolgozókat köszöntöttük június 12-én. Fülöp-Weigler Bettina rendezvényszervező segítségével azonban nem csupán a gyülekezet, hanem egész Lovasberény egészségügyi dolgozóinak mondhattunk köszönetet.

Az alkalmat Bereczki Csaba nyitotta meg, a már jól ismert pánsíp dallamaival, majd a jelenlévők rövid köszöntése után Barabás Sára kápráztatott el bennünket zongorajátékával. A polgármester köszönetnyilvánítását követve vers szolgálatok, illetve a kórus ének szolgálatai zengték be a termet.

Az igei gondolatokat Hites Gábor tolmácsolta számunkra, 1.János 4:7-11 versei alapján. Itt Isten irányunkba érzett szeretetéről olvashatunk, és arról, hogy emiatt mi is tartozunk azzal, hogy szeressük egymást. Erről a szeretetről tettek tanúbizonyságot mindazok, akik önfeláldozó módon segítették embertársaikat a nehéz időkben.

A program zárásaként újra felcsendült Csaba pánsípja, majd végül a kórus hangjai töltötték be nem csak a termet, hanem a szívünket is.

Az áldásmondás után a fiatalok segítségével egy szál rózsával és egy kis ajándékkal mondtunk köszönetet az egészségügyben dolgozóknak fáradságos munkájukért.

Ezt követően egy kis sütemény és más finomság kíséretével jó hangulatban tölthettük el a délután hátralevő részét vendégeinkkel, testvéreinkkel.

Kívánjuk, hogy Isten áldása kísérje életüket és munkájukat egyaránt.


Földesi Ilona Hajnal

 

Következő lapzárta időpontja:

2022.
augusztus 20.

 

termofold

gecs

hpdesign

egyszazalek

 

 

 

 

  hazi            human