2020. január

szemetTisztelt Lovasberényi Lakosok!

Tájékoztatom Önöket, hogy 2020. január 14-től megszűnnek a külterületen elhelyezett hulladékgyűjtő pontok. Az intézkedésre azért volt szükség, mert azok használata nem volt megfelelő, az indokoltnál jóval nagyobb hulladékmennyiség került ott elhelyezésre. A négy sziget folyamatos ürítése óriási terhet jelentett az önkormányzat számára, valamint egészségügyi és esztétikai problémákkal is járt az üzemeltetés.

A Kossuth Lajos utca 61. szám mögött lévő önkormányzati területen kerül kiépítésre egy átvevő pont, ahol a felcímkézett, vagy a szolgáltató által árusított szabvány zsákban elhelyezett hulladék leadására lesz lehetőség. Az a személy, aki a szőlőhegyen rendelkezik ingatlannal, kérheti a fentiekben leírt módon összekészített hulladék elszállítását, szerdai napokon. Ezzel a lehetőséggel azoknak szeretnénk segíteni, akik nem tudják megoldani a hulladék, gyűjtőpontba történő elszállítását.

A központi hulladékgyűjtő pont hétfőtől szerdáig lesz nyitva, személyes leadásra 07:00-15:00 közötti időszakban lesz lehetőség.

Április 01. és október 31. közötti időszakban a gyűjtőpont vasárnap 15:00-19:00 között is nyitva lesz, az átvételt biztosítani fogja az önkormányzat.

Az elszállításra történő regisztráció a 06-22/456-024 (3. mellék) telefonszámon, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, vagy személyesen a polgármesteri hivatalban lehetséges. Kérem, hogy az igényeket 2020. január 09-ig jelezzék!

Megértésüket és segítségüket előre is köszönöm!

Südi Mihály polgármester

Következő lapzárta időpontja:

2024.

március 22.

 

termofold

gecs

egyszazalek

 

 

 

 

  hazi            human