2020. június

Köszönettel tartozunk nekik, hogy elsőként vetették bele magukat a munkába, példát mutatva nagyon sokunknak.

Azt gondolom, mindnyájan szeretjük a szépet. Megcsodáljuk a virágos portákat, egyes településeken a sorakozó villanyoszlopokat díszítő petúniákat vagy muskátlikat, az illatokban úszó közterületeket.

Egy korábbi kezdeményezést elevenítünk fel, miszerint a településünk közterületeit közösen, összefogva, időnket és energiánkat nem sajnálva varázsoljuk széppé.

Azt gondolom, nem várhatunk mindig másra. Nem jelenthetjük ki, hogy ez nem a mi dolgunk! Így indult el a régi Liget presszó „y” kereszteződésénél eleinte négy hölgy és párjaik szorgos kezeivel a munka, amit aztán először messziről kémleltünk, meg-megcsodáltunk, és alig pár nap alatt a kis csoportból egy egész nagy létszámú, gondoskodó kezek csapata vált. Köszönettel tartozunk nekik, hogy elsőként vetették bele magukat a munkába, példát mutatva nagyon sokunknak. Megmutatva, hogy együtt, közös erővel ez is sikerülhet. Köszönettel tartozunk minden ott töltött percért, kapavágásért, felajánlott virágért és növényért. És köszönettel tartozunk, hogy ezentúl ez a terület már sosem marad „gondoskodó szülők” nélkül. A településünk egyik ékköve lett a kereszteződés, ami felé most már öröm járni.

Tanuljunk a példájukból, és vegyük a bátorságot, hogy közösen, felelősséggel legyünk a településünk iránt, az otthonunk iránt. Vannak már „szülőkre, gondviselőkre” talált, korábban elhagyott területek, de természetesen akad még „árva” a faluban. Jelentkezz te is, és légy részese ennek a páratlan összefogásnak, aminek jussát mindnyájunk élvezheti. A rendezettséget, a szépet, az otthonunk tisztaságát.

Jelentkezz nálunk! Keresd Hufnágel Annát a +36 30 52 86 129, Böhm Erikát a +36 30 83 05 078, vagy Fülöp-Weigler Bettina Annát a +36 30 90 57 995-ös telefonszámon, és légy te is egy az örökbefogadók közül!

Fülöp-Weigler Bettina Anna

Következő lapzárta időpontja:

2024.

május 18.

 

termofold

gecs

egyszazalek

 

 

 

 

  hazi            human