vmvBejelentő:
MVM XPert Zrt.
Távvezetéki Divízió Igazgatósága

Tárgy: A „Martonvásár-Litér 400 kV-os távvezeték optikai összeköttetés bővítése OPGW és ACSR típusú védővezetők cseréjével” megnevezésű projekt munkakezdésének bejelentése.

Tájékoztatjuk Önt/önöket, hogy a tárgyban megjelölt távvezeték üzemeltetője és egyben tulajdonosa, a MAVIR Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. (1031 Budapest, Anikó utca 4.) megbízásából társaságunk 2023. augusztus 28. napján megkezdi a tárgyban jelölt távvezeték nyomvonalban a védővezetők cseréjét optikai vezetőszálat tartalmazó OPGW-re. A munkavégzés előre láthatóan 2023. november 31. napjáig fog tartani.

A munkavégzés kiterjed Lovasberény közigazgatási területéhez tartozó, Martonvásár-Litér 400 kV-os távvezeték 50-68. terjedő oszlopközei által érintett területekre. (a távvezeték hálózat megnevezése az oszlopon fel van tüntetve)

A munkák során, a terepen való mozgás közben gépeink taposási kárt okozhatnak az érintett ingatlanokon, amelyért a terület használóját a hatályos jogszabályok alapján kártérítés illeti meg. Ezen igényeket a károsodott ingatlanok használói a térségben jelenlevő, a munkákért felelős építésvezetőnek személyesen, telefonon, vagy levélben a következő címre jelenthetik be: MVM XPert Zrt. 1158 Budapest, Rákospalotai Körvasút sor 105.

A kivitelező helyszíni építésvezetője: Varga Zoltán; MVM XPert Zrt. 1158 Budapest, Rákospalotai Körvasút sor 105.
Tel: 06-20/444-0644

A kivitelező felelős műszaki vezetője: Kopasz Sándor; MVM XPert Zrt. 1158 Budapest, Rákospalotai Körvasút sor 105.
Névjegyzéki száma: MV-É/M-03-5100;
Tel: 06-20-353-5843

A villamos energiáról szóló 2007. évi LXXXVI. törvény 124. § (2) bekezdése kimondja, hogy „a hálózati engedélyes a vezetékjog alapján az építményeket üzemeltetheti, karbantarthatja, kijavíthatja és átalakíthatja, felújíthatja, továbbá a közcélú hálózat, termelői vezeték, magánvezeték vagy a közvetlen vezeték mentén lévő, a biztonsági övezetet sértő növényzetet eltávolíthatja, a felsorolt tevékenységek elvégzése céljából a vezetékjoggal érintett ingatlanra beléphet.”

Tisztelettel:
Vöő Kristóf távvezetéki divízió igazgató
Kulcsár Attila távvezetéki projekt kivitelezési osztályvezető

 

Következő lapzárta időpontja:

2023.
November 23.

 

termofold

gecs

egyszazalek

 

 

 

 

  hazi            human