Legszebben kivilágított házak versenye

Az adventi időszakban nemcsak a szívünket, lelkünket, de a házunkat is fénybe, díszbe öltöztetjük. 2020 decemberében ezért is hirdettük meg a Legszebben kivilágított házak versenyét Lovasberényben, ösztönözve sokakat, hogy dekorálják, díszítsék, világítsák ki házaikat, udvaraikat a helyiek, ezzel hozzájárulva Lovasberény egész településének szépségéhez. A bizottság csak csajokból állt, mégpedig a Betlehemet gondosan készítő csajcsapatból, akiknek munkáját sokan megcsodálhatták a Polgármesteri Hivatallal szemben, a Hősök terén. December 15-én autóba ültünk és Lovasberény összes utcáját végigjárva, helyenként meg-megállva csodáltuk meg a szebbnél szebb házakat. Nem volt egyszerű a döntés, de hosszas tanakodás után felállt a sorrend és mi boldogan hirdettük ki az eredményt.

2020. legszebben kivilágított házai:

  • Különdíjas: Kincses Dániel és családja (Bethlen Gábor u.)
  • 3. helyezett: Szabó János és családja (Radnóti u.)
  • 3. helyezett: Preil Jutka és családja (Kisfaludy u.)
  • 2. helyezett: Gyabronka István és neje (Radnóti u.)
  • 1. helyezett: (Juhász Kornél és családja (Radnóti u.)

December 23-án, karácsony előtt egy nappal indultunk útnak a bizottság tagjaival és polgármester úrral, hogy átadjuk a nyertesek számára a nyereményeket. Hihetetlen érzés volt a díjazottakkal szemben állni és megköszönni munkájukat, amivel nemcsak saját, de környezetük, sőt egész Lovasberény szépségéhez és karácsonyi dekorációjához hozzájárultak! Gratulálunk ezúttal is és köszönjük mindenkinek, akik tudtukon kívül is egyetlen égősorral, vagy világítós rénszarvassal, de elindult a játékban. Egy már biztos: ezt a játékot hagyománnyá tesszük!

Az első és második helyezettnek járó díjakat ezúton is köszönjük Deli Csillának, valamint köszönjük Gál Lászlóné Borika néninek a finom Székely Kürtöskalácsot, amivel minden helyezettet megajándékozhattunk!

Kisorsoltuk az Ablaknyitogató játékunk nyerteseit. A december 1-jén induló ablakkeresgélő játékunkban 19 család játszott és küldte el estéről estére a nyíló ablak fotóját a megadott e-mail címre vagy Facebook privát üzenetbe. A lelkesedés 24-ig egy cseppet sem lankadt, így a Szita-Pánczél Katalin által felajánlott három süti csomag sorsolás útján talált gazdára, amit december 31-én, szilveszter napján vittünk el a nyerteseknek. Vizler Adriennek és Hannának, Novek-Ferenczi Dórának és családjának, valamint Kincses Eszternek! Köszönjük, hogy ilyen sokan játszottatok. Reméljük jövőre is hasonló lelkesedéssel indultok majd útra estéről estére.

Fülöp-Weigler Bettina Anna

 

Következő lapzárta időpontja:

2024.

március 22.

 

termofold

gecs

egyszazalek

 

 

 

 

  hazi            human